WordPress udvikler

Jeg arbejder som WordPress udvikler og konsulent

Står du og mangler en WordPress udvikler eller WordPress konsulent? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har 5 års erfaring i WordPress, og har efterhånden installeret over 150 WordPress websites som er live den dag i dag.

Jeg udfører alle slags opgaver, herunder kan du læse eksempler på løsninger jeg har lavet:

  • Rensning af WordPress efter hackerangreb
  • Opsætning af sikkerhedssystemer til at undgå hackerangreb
  • Opsætning af backup
  • Programmering af plugins, design og temaer
  • Opbygning af WordPress sider fra bunden. Eksempel: lenesoe.dk
  • Hastighedsoptimering så hjemmesider loades på 1-2 sekunder
  • Opdatering af plugins, WordPress systemet samt temaer

Jeg er uddannet Multimediedesigner og er flydende i programmeringssprogene PHP, HTML, CSS hvilket for dig betyder jeg er den rette WordPress udvikler og konsulent for dig.

Jeg har 5 års erfaring i SEO branchen, som betyder at jeg også vil kunne bistå med hjælp til den korrekte opbygning samt optimering af en hjemmeside i forhold til Googles organiske søgeresultater.

Hvad koster jeg som WordPress udvikler og konsulent?

  • Min timepris er 450 / 750,- kr. i timen eksklusiv moms.

Jeg kan hyres til både udviklings- og opsætningsmæssige opgaver, men også på konsulentbasis hvor jeg fortæller hvordan flere områder bør forbedres og hvordan dette skal udføres i praksis.

I forhold til markedspriserne for udviklere, så er min timepris i den lave ende af skalaen. Jeg nyder at kunne hjælpe andre og har en god evne til at sætte mig i din situation, således vi får skabt den bedst mulige løsning til dig.

Lad os tage en snak om din situation

Kunne du ikke tænke dig at jeg giver et bud på at hjælpe dig? Så udfyld blot den lille formular herunder.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Brugeranmeldelse:

"Jonas har været der, når jeg havde brug for ham! Han har reageret hurtigt og har løst sagerne troværdigt, effektivt og holdbart! Det er uhyre vigtigt for mig at have en som Jonas, som jeg stoler på - og som jeg kan kontakte når jeg skal have have løst ting på mit websitee." - Dorte Lytje

Nuværende og tidligere kunder har givet mig bedømmelsen: 4.8 ud af 5 mulige. Dette er baseret på 12 anmeldelser. Skriv en anmeldelse af websitet.