Tankerne flyver afsted

Dette blogindlæg er skrevet på baggrund af tanker jeg gjorde mig på en tur i et tog på vej til Sønderjylland, for at besøge min far.

Mine tanker flyver afsted, mens toget bumler udad de skæve skinner og skifter spor. Regnen siler stadig ned af vinduerne, og det ligner mest af alt en dansk efterårsdag! De sidste dage og uger har været hårde, rigtig hårde! Vi har kæmpet, og brugt alt tid der overhovedet var muligt, på at gøre Curso.dk, klar til launch d. 1 Februar. Jeg er død træt, og klokken er kun 16. Jeg falder næsten i søvn, da DSB manden beder om min billet. Jeg får et chock, og får hurtigt givet ham billetten. Jeg vågner herefter helt op igen, og det går op for mig hvad jeg har gang i. Jeg er ved at udrette noget stort, noget rigtig stort. Hvor jeg dog elsker det! At være så presset at jeg er lige på kanten og har en risiko for ikke at nå deadlinen, det er lige præcis hér jeg er bedst. Jeg er i mit rette element!

Du klarede det

Det er ugen efter at vi åbnede for butikken, og allerede nu har vi solgt 3 kurser. Det går nærmest et sus gennem mig, da jeg sidder og tænker denne tanke i toget. Butikken er kun én uge gammel, og har allerede konverteret ordre! Det motiverer mig helt vildt, når det fungerer det som vi har brugt meget energi på! Jeg kan tydeligt huske dagen, hvor vi solgte det første kursus. Jeg fik en mail, og kunne se den lå i Curso’ mail. Ikke noget mærkeligt i det, men jeg ville tjekke. I overskriften stod der ordret: “Curso Faktura #1” – Jeg klikkede lynhurtigt, og kunne se køberens oplysninger. Jeg hamrede en knytnæve ned i bordet og råbte “YES!” som jeg aldrig før havde gjort det! Min mor løb helt nærvøst ind på mit værelse, for at se om der var sket noget! VILD FØLELSE… Alt det vi har kæmpet for og troet på i over et halvt år, virker. Det hele virker, og klapper som det skal. YES MAN! Du klarede det sgu!

Hårdt arbejde

Det har sgu været hårdt arbejde at nå hertil, men det beviser bare at vi gør 100% det rigtige! Vi tror på konceptet, har testet og undersøgt behovet, og arbejde derefter stenhamrende hård i én retning… FREMAD! Dette sker samtidig med at vi igen og igen minder os selv om at vi tror på konceptet, og følger den mavefornemmelse vi har. Vi gør det rigtige, der er den perfekte energi i teamet! Vi fortsætter… og for pokker hvor skal vi ud at sparke røv! Et rigtig værksætter citat lyder sådan:

“Arbejd’ hårdere end nogen andre, så du kan leve dit liv som ingen andre kan.”

Fra mig til dig

Hvad kan du så bruge det her blogindlæg til? Det jeg vil give dig, med dette blogindlæg er nogle basale ting andre glemmer, og nogle tips til hvordan du sparker røv med dine projekter, og din forretning!

  • Undersøg potentialet i dit produkt, vha. en omfattende undersøgelse i din målgruppe. Vurdér resultatet.
  • Hvis ovenstående er positivt, så tro på din idé, og dit koncept!
  • Arbejd hårdere end du overhovedet har gjort før!
  • Lav stramme tidsplaner, deadlines, mål og delmål!
  • Bliv ved, selvom det kan være svært og ikke altid lige motiverende. Det der skiller fårene fra bukkene, og taberne fra vinderne er hvor meget kickass du er. Fortsætter du lige meget hvad er kommer i vejen, er du en vinder!

Er du en vinder?  

 

Skriv meget gerne en kommentar herunder, med din mening om dette indlæg! 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.