Tabeller i WordPress

Tabeller i WordPress – Mangler du det?

tabeller i wordpressHar du også brug for tabeller på din hjemmeside til at fremvise priser, tal eller andre spændende ting? Så har du sikkert stået i et af de samme dilemmaer som mig. Da jeg i startenskulle bruge nogle tabeller til tal her på siden, så oplevede jeg at kvaliteten af de plugins til at lave tabeller med er utrolig lav! Jeg har testet så mange, at jeg slet ikke har tal på det.

Tabeller i WordPress – Massiv udvikling de seneste år

I de seneste par år er WordPress plugin listen blevet udviklet og opdateret helt enormt meget. Der er sket rigtig meget indenfor branchen, og især inde for tabeller. Tidligere var det WP Table Reloaded, som var det bedste plugin. Det mener jeg ikke længere det er. Lige nu er Websimon tables det bedste plugin til tabeller i wordpress, og den bedste måde at sammenligne data på, samt også det lækreste for dine besøgende.

Tabeller i WordPress – Sådan kan det gøres

 Websimon tables har nogle farvekombinationer du kan vælge imellem, som kan gøre at dine tabeller i WordPress ser SUPER flotte ud. Udover at bruge Websimon tables, kan det også hjælpe dig at smide en lækker C2A knap ind. Se her hvordan det kan gøres.

Tabeller i WordPress – Download her..

 Vil du give dig i kast med at oprette tabeller i WordPress? Så se at komme igang, du kan downloade pluginnet lige her, eller du kan blot skrive “Websimon tables” ind, under “Tilføj” under “Plugins” i WordPress, så er du allerede igang! God fornøjelse..

Skal jeg hjælpe dig med tabeller i WordPress? 

(Opdateret version d. 20.09.12)

KategorierIkke-kategoriseret

6 kommentarer til “Tabeller i WordPress”

  1. Kan man lave sådan at der står bestil i siden istedet for i bunden, i det plugin som du har brugt her på bloggen.

  2. Mange tak 🙂 Synes jeg har ledt overalt på nettet efter en tabel der virkede, men de fleste der findes derude er ikke til at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.