Springer ud som freelancer

Artiklen tager 1 minut at læse. 

Fra idag, springer jeg ud som freelancer. Freelancer i den forstand at jeg sælger billige og gode kvalitets hjemmesider. Jeg har gjort dette på baggrund af det tidligere samarbejde om Entermedia, hvor vi besluttende at gå hver til sit. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang! Jeg har arbejdet rigtig hårdt for at få siderne på plads. Du kan se meget mere under fanen Freelance i menuen!

Jonas Donbæk
WordPress & Search Pilot hos SearchPilots
Min største passion er at bygge projekter op for at skabe gode forretninger, gennem mine erfaringer med digital markedsføring og kommunikation. Min ubetinget største interesse er søgemaskineoptimering.

En meget stor del af min tid bruger jeg på at holde mig opdateret på brancherelevante nyheder og konstant forbedre mine kompetencer i de projekter jeg er en del af. Gennem mine erfaringer og uddannelser i programmering samt kommunikation besidder jeg unikke kompetencer til udvikling af platforme og strategier inden for online markedsføring med fokus på søgemaskineoptimering.

Du kan altid fange mig på [email protected] eller 24 66 52 99.

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *