Skab din egen energi!

Det er SÅ vigtigt med god energi, så du kan blive endnu mere powerful i dit arbejde, så du når de mål du har sat dig! Derfor har jeg kastet mig ud i video blog nummer to! Jeg prøver at komme ind på hvilket trick du kan lave, så du kan skabe en masse god energi, så du bliver endnu mere powerful! Jeg har selv prøver det af, og ja. Jeg må indrømme, jeg følte mig til grin første gang, men det giver det vildeste kick og resultat! God fornøjelse med videoen!

Vil du bruge tricket i presset situationer? Har du prøvet det før? Tør du springe ud det? 😉 Skriv gerne en kommentar!

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.