404 fejl – En lille guide til at rette fejl

En Google fejl 404, er en fejl der kommer hvis du har lavet en underside på dit website, og du laver om i dit link, sletter linket eller undersiden. Det gamle link eksistere altså stadigvæk selvom du har lavet om i linket, eller slettet undersiden, og det bliver det ved med. Hvis du redigerer rigtig meget i din hjemmeside, er der fare for at du kan have en del af disse dårlige 404 fejl.

Google fejl 404 – Skader det mit website?

 Google fejl 404, skader dit website SEO mæssigt. Google kan ikke lide at et website har alt for mange links, som resulterer i en 404 fejl. Derfor er det meget vigtigt at du tager disse fejl alvorligt og får dem rettet, da du vil få svært ved at søgemaskineoptimere dit website, hvis du skal slås med mange 404 fejl.

Google fejl 404 – Sådan retter du det

Læste du mit indlæg omkring Google WebMasterTools og 404 fejl? Hvis ikke, så læs det her. (Sådan finder du din 404 fejl-link.)

Det her indtil nu været mig en gåde, hvordan du kan fjerne de negative 404 fejl fra Google. Linket er jo uhåndgribeligt, og står ingen steder i WordPress, hvis det er en adresse, der er slettet eller lavet om. Al forvirring ophørte da jeg fandt et plugin, som super nemt kunne rette linket.

Pluginnet hedder “Redirection“. Se billeder af pluginnet, her.

Inde i pluginnet skriver du blot fejl linkets URL og hvor du gerne vil have 404 fejlen skal linke til. Du har nogle valgmuligheder til hvor du kan linke hen. De er følgende:

  • Redirect til valgfri URL: Du bestemmer hvor man skal kommer hen hvis man trykker på fejl linket.
  • Redirect til random post: Linket linker blot en til tilfældig artikel på dit website.
  • Skal intet gøre: Der sker intet når man trykker på linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.