Reklamer i dine indlæg, uden at røre en finger?

Tænk hvis der automatisk var reklamer i dine indlæg, hver gang du postede? Det har du nu mulighed for! Med dette plugin kan du selv bestemme om den automatiske reklame skal vises i starten, midten eller slutningen af dit indlæg. Du sætter bannerkoden ind i pluginnet, og det vil så blive brugt fremover. Det smarte ved dette er at du kan sagtens kan bruge Google Adsense eller “Banner Rotation”, i dem så der vises forskellige reklamer i dine indlæg, ligegyldigt om man læser det samme indlæg igen og igen.

Se et eksempel på pluginnet i kontrolpanelet, her.

Se et eksempel på pluginnet i action, her.

Download pluginnet, her.

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Én kommentar til “Reklamer i dine indlæg, uden at røre en finger?”

  1. Hej Jonas.

    Fedt indlæg.
    Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at du har æøå i din url.. 🙂

    Mvh.
    Frederik Storm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.