Reklamer i dine indlæg, uden at røre en finger?

Tænk hvis der automatisk var reklamer i dine indlæg, hver gang du postede? Det har du nu mulighed for! Med dette plugin kan du selv bestemme om den automatiske reklame skal vises i starten, midten eller slutningen af dit indlæg. Du sætter bannerkoden ind i pluginnet, og det vil så blive brugt fremover. Det smarte ved dette er at du kan sagtens kan bruge Google Adsense eller “Banner Rotation”, i dem så der vises forskellige reklamer i dine indlæg, ligegyldigt om man læser det samme indlæg igen og igen.

Se et eksempel på pluginnet i kontrolpanelet, her.

Se et eksempel på pluginnet i action, her.

Download pluginnet, her.

Jonas Donbæk
SEO Specialist hos s360 A/S
Min passion er at skabe resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere i en forretning. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Lige nu arbejder jeg som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

KategorierIkke-kategoriseret

Én kommentar til “Reklamer i dine indlæg, uden at røre en finger?”

  1. Hej Jonas.

    Fedt indlæg.
    Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at du har æøå i din url.. 🙂

    Mvh.
    Frederik Storm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.