PR

Jeg har fået en del PR på arrangementer, programmer som jeg har deltaget i, men også min virksomhed. Herunder kan du se noget af det PR, som jeg har fået.

Trekantens Talentskole for iværksætteri og Innovation

I efteråret 2011 deltog jeg i talentskolen for iværksætteri og innovation, lavet af Middelfart Sparekasse og Young Enterprise. Eleverne var udplukket fra forskellige ungdomsuddannelser i trekantsområdet, hvor vi blev stillet over for 3 problemer, som herskede i trekantsområdet. Gruppen jeg var en del af, vandt talentskolen og prisen for den bedste idé. Vi blev vurderet ud fra point, fordelt af de tre borgmestre i trekantsområdet, direktøren for Middelfart Sparekasse, repræsentanter fra Young Enterprise, og andre erhvervsfolk fra området. På baggrund af dette fik vi noget medieomtale i aviserne.

  • Fredericia Dagblad: Læs den, hér!

Curso.dk – Udvid dine online kompetencer

Jeg startede min virksomhed som 18-årig, hvis’ hovedaktivitet er Curso.dk. På det website kan du tage online kurser indenfor div. ting som hjemmesider (WordPress), facebook, online markedsføring mv. Dette har vi fået en del medie omtale på. Indtil videre har vi følgende artikler digitaliseret:

Student 2012

Jeg blev d. 25 Juni 2012 student ved handelgymnasiet IBC Fredericia – Middelfart. I denne forbindelse blev min storesøster og jeg studenter samme dag, og dét er der kommet denne avisartikel ud af, som bla. også runder mit valg omkring at gå Camino de Santiago August 2012.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.