Om

Jeg er en 21 årig iværksætter, bosiddende i Aarhus. Jeg dimitterede fra IBC Fredericia-Middelfart handelgymnasium, som student Juni 2012. Lige pt. læser jeg Multimediedesign på Erhvervsakademi Aarhus.

Jeg er født ind i en iværksætterfamilie. Min morfar, farfar og far har været og er iværksættere. Derfor har det også været naturligt for mig at have interessen for at drive virksomhed, og udvikle den.

Jeg har en speciel passion for online, specielt online markedsføring. Det overrasker mig gang på gang hvordan internettet kan udnyttes.

Min debut som IT-iværksætter startede i en tidlig alder. Jeg lavede min første hjemmeside i en alder af 12 år, hvor jeg på siden havde små spil som mange af mine venner brugte når de ville spille online.

Udmærkelser:

Jeg blev i 2011 udtaget til trekantens talentskole lavet af Middelfart Sparekasse og Young Enterprise, som gik ud på iværksætteri og innovation. Til præsentationen for erhvervsfolk og borgmestre vandt min gruppe prisen for talentskolens bedste idé.

[custom_author=admin]

 Min profil på Google Plus.

2 kommentarer til “Om”

  1. Super at du har fået dig en lille blog Donbæk! 🙂 Husk at opdatere din status på facebook/twitter hver gang du skriver en ny post, så jeg kan følge med 😉

Lukket for kommentarer.