Om Jonas

Jonas DonbækJeg er en 23 årig iværksætter, bosiddende i Aarhus. Jeg dimitterede fra IBC Fredericia-Middelfart handelgymnasium, som student Juni 2012. Lige pt. læser jeg en professionsbachelor i Communication & Media Strategy på VIA design, hvor jeg startede august 2016. Sommeren 2016 dimitterede jeg fra Multimediedesign på Erhvervsakademi Aarhus.

Jeg er født ind i en iværksætterfamilie. Min morfar, farfar og far har været og er iværksættere. Derfor har det også været naturligt for mig at have interessen for at drive virksomhed, og udvikle den.

Jeg har en speciel passion for online, specielt online markedsføring. Det overrasker mig gang på gang hvordan internettet kan udnyttes.

Min debut som IT-iværksætter startede i en tidlig alder. Jeg lavede min første hjemmeside i en alder af 12 år, hvor jeg på siden havde små spil som mange af mine venner brugte når de ville spille online.

Udmærkelser:

Jeg blev i 2011 udtaget til trekantens talentskole lavet af Middelfart Sparekasse og Young Enterprise, som gik ud på iværksætteri og innovation. Til præsentationen for erhvervsfolk og borgmestre vandt min gruppe prisen for talentskolens bedste idé.

Jeg genneførste i 2012 Camino de Santiago. En pilgrimsrejse på gåben, med en længde på 850 kilometer gennemførte jeg turen på 28 dage, uden hviledage i en alder af 18 år. Jeg er eftersigende den yngste dansker, der nogensinde har gennemført det på egen hånd.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *