Om Jonas

Jeg er bosiddende i Aarhus og dimitterede fra IBC Fredericia-Middelfart handelgymnasium, som student Juni 2012. I december 2017 færdiggjorde jeg en en professionsbachelor i Communication & Media Strategy på VIA design, hvor jeg startede august 2016. Sommeren 2016 dimitterede jeg fra Multimediedesign på Erhvervsakademi Aarhus. Under min studietid stiftede jeg virksomheden SearchPilots, som bestod af et team på 3. Vi udbød hjælp til søgemaskineoptimering og WordPress. I 2018 blev denne virksomhed lagt sammen med s360 til fordel for en virkelig god stilling som SEO Specialist og daglig leder i afdelingen hos s360.

Jeg er født ind i en iværksætterfamilie. Min morfar, farfar og far har været og er iværksættere. Derfor har det også været naturligt for mig at have interessen for at drive virksomhed, og udvikle den.

Jeg har en speciel passion for online, specielt online markedsføring. Det overrasker mig gang på gang hvordan internettet kan udnyttes. Det ubetinget bedste jeg ved er at skabe noget, bygge noget, følge en proces, gøre noget bedre.

Min debut som IT-iværksætter startede i en tidlig alder. Jeg lavede min første hjemmeside i en alder af 12 år, hvor jeg på siden havde små spil som mange af mine venner brugte når de ville spille online.

Udmærkelser:

Jeg blev i 2011 udtaget til trekantens talentskole lavet af Middelfart Sparekasse og Young Enterprise, som gik ud på iværksætteri og innovation. Til præsentationen for erhvervsfolk og borgmestre vandt min gruppe prisen for talentskolens bedste idé.

Jeg genneførste i 2012 Camino de Santiago. En pilgrimsrejse på gåben, med en længde på 850 kilometer gennemførte jeg turen på 28 dage, uden hviledage i en alder af 18 år. Jeg er eftersigende den yngste dansker, der nogensinde har gennemført det på egen hånd.

I 2013 brugte jeg et år i Den Kongelige Livgarde og vagttjeneste. Jeg afsluttede min gode tid i Forsvaret med den højeste opnåelige karakter, A1.