Nyt tiltag på sitet!

Jeg har efterhånden skrevet en håndfuld gæsteindlæg, til andre blogs. (Se hvilke, her!) Nu vil jeg forsøge mig, og få andre gæstebloggere til at skrive på min blog! Grunden til jeg gør det, er at nogle af de emner jeg blogger om, findes der personer, der ved en smule mere om emner end jeg selv!

Derfor kan du allerede fra nu på torsdag, finde det første gæsteindlæg. Det vil blive lagt online torsdag aften 21:30. Det er skrevet af Søren Bælum, som er en ung dansk iværksætter. Han brænder for at drive forretning og lave hjemmesider. Han er virkelig en kick-ass!

Håber du glæder dig til de kommende indlæg, for det gør jeg!

Kunne du tænke dig at skrive et enkelt indlæg? Vi kan også sagtens bytte, så vi skriver et indlæg til hver af vores websites! Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt mig endelig, her!

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.