Nyt projekt i luften

Nu er det tid til endnu et projekt. Siden starten af 2011, har Alexander og jeg haft en affiliate idé, vi gerne vil ha’ ført ud i livet. Muligheden bød sig da idéen netop var billigt til salg. Det var en af mine bekendte Simon, der havde siden til salg. Vi slog til med det samme.

Websitet er DatingEkspert.dk, siden hjælper dig igennem den giganske jungle af dating websites. På sitet finder du den datingside der passer til dig som person. Udover det finder du også tips og tricks til dating. Vi har glædet os meget til at komme igang med projektet, så nu skal der virkelig arbejdes!

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.