Nyt medlem af Google +

Google+ er Google svar på et socialt netværk. Google+ skal konkurrere mod Twitter, Facebook & LinkedIn. Google+ ligner ved første øjekast andre sociale netværk. Fx. kan du i Google+ skrive statusopdateringer, opdele venner, og se billeder fra andre brugere. Google har dog formået at lave de funktioner lidt finere, så det hele virker mere intuitivt.

Google+ er en innovation. I en funktion der hedder “Gnister” kan du vælge hvilke interesser du har. Herefter vil du kunne finde og oprette venskaber med personer med samme interesser som dig selv. Udover det kan du også under denne funktioner se nyheder indenfor din interesse som kunne være: Cykling, Mad, Opskrifter, Sport osv.

Alt i alt ser Google+ ekstremt lovende ud. Stifer af Myspace, Tom Anderson roser Google+ specielt meget. Derfor er der ikke længere nogle undskyldninger for ikke at prøve det nye sociale netværk lavet af giganten Google.

Få adgang til Google+

Du kan ikke bare gå ind på Google+ og oprette dig som medlem da siden lige nu er i en betaversion. Derfor skal du have en invitation af et medlem af Google+. Jeg vil super gerne give dig invitationen til Google+. Du skal blot skrive til en besked, her. Så får du en invitation.

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.