Medvirken i reklamefilm

Jeg har medvirket i en reklamefilm for IBC Fredericia-Middelfart, den handelsskole jeg har gået på de sidste 3 år, og snart dimittere fra som handelsgymnasie student. Filmen har til formål at promovere HHX afdelingen på IBC Fredericia.

Jeg fortæller i videoen om hvad jeg har fået ud af hhx, hvad det bedste har været, hvad skolen har givet mig, og hvilke ting jeg specielt har været glad for på skolen. Videoen blev optaget tilbage i Marts, og er lagt online i fredags! Jeg er meget spændt på hvad du synes om videoen:

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

2 kommentarer til “Medvirken i reklamefilm”

  1. Hej Jonas

    Tillykke med uddannelsen. Du er en dygtig fyr det kunne jeg se og høre på din video. Jeg følger dig og dine websites tæt.

    Rigtig god sommer til dig og nyd det du har opnået.

    Mvh

    Finn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.