Mediehus Danmark – Et lille interview

I denne artikel kan du læse mere om hvem Mediehus Danmark er. Jeg har interviewet IT-konsulenten Denni Pultz Gottfredsen, for at høre mere om virksomheden. Jeg har før bragt disse interviews på min blog, og dette bliver den næste i rækken. 

Hej Denni, 

Tak fordi du vil være med i dette interview. Hvad er det egentlig i laver? 
Hos Mediehus Danmark laver vi mange forskellige ting. Vi beskæftiger os med design af brochurer til internettet, mails, storskærme og i trykte medier. Vi har stort fokus på kreativitet/ingen færdige skabeloner i designfasen. Vi har ingen begrænsninger på korrekturgange i designfasen.

 


 

Det lyder super spændende! Hvordan griber i processen an med tekstproduktion og visuelt indhold?

Vi producere tekst og visuelt indhold fra bunden – ingen copy/paste fra hjemmeside og lignende. Vi benytter højt specialiserede journalister og fotografer som udvælges specifikt til hver opgave. På den måde tilsikre vi stor faglighed i hvert projekt.

Hvordan griber i processen an når i skal arbejde med en kunde?
Vi har stor fleksibilitet i forhold til produkt og kunde – vi er ikke begrænset af “sådan plejer vi at gøre”. Vi sprænger gerne de gængse rammer for at skabe den helt rigtige løsning i forhold til den specifikke opgave. Vi har fokus på at “tale modtagerens sprog”.

Hvilke slags kunder har Mediehus Danmark?

Vi har mange forskellige slags kunder. Store som små. Igennem tiden har vi fået mange referencer. Jeg kan bl.a. nævne:

  • Odense kommune (Folder)
  • Gribskovs kommune (Folder)
  • Aarhus kommune (Folder)
  • Aarhus Letbane (Folder)

Her på falderebet, er der så noget du gerne vil fortælle?

Jeg vil gerne bruge min sidste taletid her til at annoncere at vi hos Mediehus Danmark har ledige stillinger pt. Det drejer sig om en mødebooker og annoncesælger. Lyder det som noget for dig, så send os endelig en ansøgning 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.