Lucky Orange – Det ultimative!

Er du typen, der laver skemaer over alt? Tjekker Analytics flere gange om dagen, og næsten er afhængig af Webmaster Tools? Så er dette garanteret et plugin, lige noget for dig!

Overnævnte service viser alle handlinger efter de er sket og ikke real time. Nogle af dem kan ikke vise præcist hvad der er sket. Hvorfor får du så mange klik ind på tilmeldings formularen til dit nyhedsbrev men tilmeldingerne udebliver? Dette kan du nemt løse.

Lucky Orange hedder pluginnet. Det er en af de mest geniale plugins jeg har oplevet. Med Lucky Orange kan du lave realtime analyser og følge dine besøgende rundt på dit site. Ja du læste rigtigt! Når du slår Lucky Orange til, så får du et stort overvågnings billede frem af dit site. Hver gang der kommer en besøgende ind på din side kan du straks se, land, sprog, og hvor de kom fra (Google, facebook Twitter osv). Så klikker du blot på den besøgende, så kan du se alt hvad personen laver, hvad personen klikker på og klikker væk fra. Du har samme billede af skærmen, som den besøgende.

Dette plugin har sparet mig, for mange timers overvejelse,  og analyser af siders opbygning. Seneste eksempel kan nævnes på Shopeksperten, som jeg er webmaster for. Dette site har en tilmeldings formular til nyhedsbrevet hvor områderne er usynlige. Man kan ikke se hvor man skal trykke for at skrive sit navn. Efter jeg sad og så nogle af de besøgende derinde, som sporadisk prøvede at klikke for at finde feltet, fik de nok og lukkede siden ned.

Derefter skiftede jeg hele formularen ud, så man nu nemt kan tilmelde sig. Det blev en succes, og på en dag fik siden ikke mindre end 20 tilmeldinger. Læs meget mere om Lucky Orange, her!

KategorierIkke-kategoriseret

Én kommentar til “Lucky Orange – Det ultimative!”

  1. Det må da siges at være noget af en succeshistorie. Jeg havde selv problemer med at tilmelde mig e-mailen, men jeg fandt ud af, at min AdBlocker fjernede hele feltet. (Men så tilmeldte jeg mig bare på min netbook i stedet)

    Held og lykke med at redde den! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.