Live i radioen til Harddiskens 20 års fødselsdag

Artiklen tager 1 minut at læse. 

20 år med den digitale udvikling, digitale medier, og nu sociale medier? Hvordan har det påvirket os? Og har det ændret den måde vi er sammen med andre på? Disse emner diskuterede jeg sammen med 3 andre unge, som også er 20. Vi medvirkede i programmet Harddisken på P1 som fyldte 20 år i starten af Januar 2014.

Fra venstre; Julie, jeg selv, Rune og Roxanne.

Selve programmet var supet fedt at være med i, meget anderledes at prøve. Jeg har prøvet at være med i live radio 2 gange før, men denne gang har dog været den sjoveste. Selve programmet startede med at vi fortalte lidt om os selv.

Julie Mørkeberg er den mest tweetende medieperson i Danmark, med sine 47.000 tweets, og flere avisartikler om hende i landetsaviser er hun særdeles kendt på mediet Twitter.

Jeg selv er vokset op med de Digitale medier ligesom de tre andre personer. I dag lever jeg af denne verden, og laver hjemmesider for andre.

Rune har lavet en landskendt matematik app til iPhone, som er brugt på mange gymnasier landet over. App’en var en overgang den mest solgte app på Appstore i Danmark. Nu har han og hans to venner et firma hvor de laver apps, der kan bruge skolemæssigt. App’en finder du her.

Roxanne Lærkesen har haft sin Blogspot blog i over 6 år, og superbruger af de sociale medier.

Hør programmet

Kunne du være interesseret i at høre udsendelsen fra Harddisken, som er 57 minutter langt? Så tryk her.

Jonas Donbæk
WordPress & Search Pilot hos SearchPilots
Min største passion er at bygge projekter op for at skabe gode forretninger, gennem mine erfaringer med digital markedsføring og kommunikation. Min ubetinget største interesse er søgemaskineoptimering.

En meget stor del af min tid bruger jeg på at holde mig opdateret på brancherelevante nyheder og konstant forbedre mine kompetencer i de projekter jeg er en del af. Gennem mine erfaringer og uddannelser i programmering samt kommunikation besidder jeg unikke kompetencer til udvikling af platforme og strategier inden for online markedsføring med fokus på søgemaskineoptimering.

Du kan altid fange mig på [email protected] eller 24 66 52 99.

Én kommentar til “Live i radioen til Harddiskens 20 års fødselsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *