Live i radioen til Harddiskens 20 års fødselsdag

20 år med den digitale udvikling, digitale medier, og nu sociale medier? Hvordan har det påvirket os? Og har det ændret den måde vi er sammen med andre på? Disse emner diskuterede jeg sammen med 3 andre unge, som også er 20. Vi medvirkede i programmet Harddisken på P1 som fyldte 20 år i starten af Januar 2014.

Fra venstre; Julie, jeg selv, Rune og Roxanne.

Selve programmet var supet fedt at være med i, meget anderledes at prøve. Jeg har prøvet at være med i live radio 2 gange før, men denne gang har dog været den sjoveste. Selve programmet startede med at vi fortalte lidt om os selv.

Julie Mørkeberg er den mest tweetende medieperson i Danmark, med sine 47.000 tweets, og flere avisartikler om hende i landetsaviser er hun særdeles kendt på mediet Twitter.

Jeg selv er vokset op med de Digitale medier ligesom de tre andre personer. I dag lever jeg af denne verden, og laver hjemmesider for andre.

Rune har lavet en landskendt matematik app til iPhone, som er brugt på mange gymnasier landet over. App’en var en overgang den mest solgte app på Appstore i Danmark. Nu har han og hans to venner et firma hvor de laver apps, der kan bruge skolemæssigt. App’en finder du her.

Roxanne Lærkesen har haft sin Blogspot blog i over 6 år, og superbruger af de sociale medier.

Hør programmet

Kunne du være interesseret i at høre udsendelsen fra Harddisken, som er 57 minutter langt? Så tryk her.

Én kommentar til “Live i radioen til Harddiskens 20 års fødselsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.