Lancering af Curso.dk! (Første video blog)

Onsdag d. 1 Februar lancerede jeg og min partner Simon vores projekt, Curso.dk. Curso er et online sted hvor forbrugerne, iværksættere og mindre virksomheder køber sig til viden i form af online kurser, hvor kunden udvider sine online kompetencer på den måde. Det første kursus som allerede er online på siden nu, er et kursus i hvordan du kan lav din egen hjemmeside i systemet WordPress.

Som overskriften fremgår har jeg lavet mit første videoblog indlæg, hvilket blev optaget på et rimeligt skævt tidspunkt på natten. Det var der dog en god grund til, hvilket også fremgår af videoen! Og hvorfor ikke forevige de fedeste tidspunkter i ens liv? Jeg har lige startet min egen virksomhed, og åbner nu min første internet butik min partner og jeg selv har bygget op! Why not? 😉 Enjoy the movie!

 

KategorierIkke-kategoriseret

Én kommentar til “Lancering af Curso.dk! (Første video blog)”

 1. Super fedt, at du tør kaste dig ud i video blogging. Regner med, at det er super mærkeligt at se sig selv tale til et kamera, eller, det er i hvert fald mine egne erfaring. Hvordan havde du det med det?

  Går selv med en idé om at begynde at video blogge – skal bare finde noget relevant at snakke om, og samtidig vænne mig til at snakke med et kamera. Det har jeg aldrig været god til. Men det kan man vel øve sig på.

  Håber ikke at det er sidste gang du video blogger, da jeg elsker vblogs. Det er langt mere underholdende at kunne kigge på et billede, og høre efter en der snakker, end at sidde og skimte den ene tekst igennem efter den anden. Det er anderledes, og noget jeg virkelig går ind for! Så det ville da være kanon lækkert, hvis du fortsatte med at vblogge. Ikke kun om Curso, men på denne blog generelt 🙂

  Og selvfølgelig mange gange tillykke med siden! Håber på kanon succes med den fremover!

  Bedste hilsner,
  Sander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.