Lader du dig påvirke?

Ved du hvor mange negative mennesker du møder på en dag? Er du opmærksom på om du også lader dig påvirke af dem? Jeg møder mange negative mennesker i løbet af en dag, hvilket du med garanti også gør. Lader du dig påvirke af dem? For 1-2 år siden, kunne andre menneskers negativitet ødelægge min dag fuldstændig, bare én sagde noget dumt eller negativt, til mig kunne mit humør være smadret, for resten af dagen. Det har selvfølgelig også noget med ens personlige udvikling at gøre, om du lader dig påvirke af negative mennesker eller ej. Jeg har taget et valg i mit liv, og det er ret simpelt. Ingen får lov til at ødelægge min fantastiske dag, uanset hvad. Når man først har tænkt over dét, og taget valget om at ingen må ødelægge din fantastiske dag, så er tilværelsen bare federe og sjovere! 😉

Når jeg møder en person med en meget negativ indstilling og generelt negativt humør, og måske får jeg en meget spydig kommentar hist og her, så gør jeg ikke andet end blot at smile og grine over det. Jeg synes det er synd for dem, at deres negativitet skal spredes udover det hele og min første tanke er tit: “Han/hun må da ha’ en dårlig dag… – Skal det ødelægge min fantastiske dag? NÆ!” Jeg smiler tit indeni og udenpå når jeg har tænkt denne tanke! Ingen skal ødelægge min dag, jeg har jo den fedeste dag, som er fuld af muligheder, massere af træning, vejret er for lækkert for tiden og jeg er i en process, hvor tingene kun går én vej, fremad!

Når jeg tænker disse tanker, bliver jeg blot mere glad indeni. Ingen skal, om nogen have mulighed for at ødelægge min dag. Det er måske derfor at andre oplever mig hamrende glad konstant, hvilket ret tit kommer til udtryk på min twitter profil. Jeg lader mig ikke påvirke af andres negativitet. Jeg oplever ikke hverken færre eller negative kommentarer eller attituder i løbet af en dag, end så mange andre oplever. Jeg vælger blot ikke at lade mig påvirke af dem.

Hvordan tackler du de negative input i hverdagen? Lader du dig påvirke?

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.