Kender i det?

Uden at komme til at lyde alt for kliche agtig, vil jeg spørge dig…. kender du det når du nærmest bliver flået ud af noget du er igang med? Det tror jeg vi alle gør, og det kan ske på rigtig mange måder. Det skete for mig idag, da jeg midt på dagen blev flået totalt ud af hvad jeg lavede (Skriftlig eksamens opgave i 3.G), da en af mine nærmeste eksploderede i frustration. Om hvad, er irrelevant. I den situation handler det bare om at komme op på hesten igen, smile igain, komme ind i rytmen og komme videre. Det virker koldt og kynisk, men du er nødt til det. Jeg er nødt til det.. Jeg kan jo ikke bare lade det hele gå i stå, selvom jeg bliver forstyrret af andres frustration. Men det gør jeg jo? Mine tanker flyver rundt, hvad nu hvis? Tænk nu hvis? Hvorfor nu det? Hvad skete der? Jeg kan ikke lade være. Elller kan jeg? Tankerne flyver videre, jeg MÅ tilbage i min rytme, NU. Jeg har vildt svært ved at koncentere mig, hvis jeg har for mange tanker i hovedet, som ikke har med det jeg laver, at gøre.. Ingen koncentration…. Forvirrede tanker fra min side? Måske… Følte bare jeg måtte sætter ord på mine tanker. Min ven Rasmus, bad prøv at udforme dem som et indlæg. Hvad siger du?

Mine inderste tanker, Jonas.

KategorierIkke-kategoriseret

4 kommentarer til “Kender i det?”

 1. Hej Jonas

  Super godt og direkte indlæg.

  Jeg kender det kun alt for godt – jeg er dog selv sådan at jeg kan ikke bruge min tid på andres frustrationer. Som du selv siger kan det lyde hårdt men, jeg mener det er den eneste vej frem.

  /Rasmus

  1. Tusind tak!

   Man er nødt til bare at lade hjernen arbejde igennem, nogle gange. Fedt fedt fedt! Rock on, Rasmus!

 2. Godt skrevet, Jonas.

  Min opskrift er således:

  Vær 100 % til stede over for andre, når du føler, at det er nødvendigt. På den måde er du tro mod dig selv, og kan derved være afklaret, når andre gøremål skal klares.

  Altså, når du har ydet en 100 % indsats for andre, kan du jo ikke gøre mere. Så hvorfor have dårlig samvittighed?

  Men selvfølgelig er det en udfordring, at skubbe tanker væk, når det drejer sig om nogle, som er tæt på én – det er klart.

  Kom gerne med flere indlæg, hvor vi “kommer ind i din tanke-virksomhed” 🙂

  1. Mange tak, Casper!

   Det var en interessant tankegang. Ret skarpt! 🙂

   Kanon, dem vil der blive lavet flere af! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.