Kend målgruppen og optimer din affiliate indtjening!

Dengang jeg startede med med affiliate marketing, gik det hurtigt op for mig hvilke indtjenings muligheder der er. Derfor tog jeg pr. automatik bare den reklame som havde højst klik/lead/salgs pris. (Hvis du er i tvivl om begrebet, så læs her.)

Jeg fandt hurtigt ud af, at efter mange dages undren, at min strategi ikke virkede og førte til klik/leads/salg. Hvad gjorde jeg forkert? Det var jo et flot banner annonce og prisen var høj?

Jeg havde begået den største fejl man kan gøre indenfor afsætning og markedsføring! Jeg bare havde valgt en nærmest tilfældig reklame til mit site. I praksis betød det at den indsatte reklame slet ikke appellerede til målgruppen, derfor fik den ingen kliks.

Jeg havde sat en reklame for Viasat paraboler ind på mit site. Målgruppen til kampagnen stemte ikke overens med den eller de læsere jeg havde, på min blog, som primært var under 18 og umuligt vil købe en parabol!

Mit råd til dig:

Det langt bedre at du tager en kampagne, der appellere til din målgruppe, som måske har en mindre klik/lead/% fortjeneste. I længden vil du finde ud af dette er en langt bedre løsning!

KategorierIkke-kategoriseret

4 kommentarer til “Kend målgruppen og optimer din affiliate indtjening!”

  1. Ja, det er vigtigt at have reklamer, som er målrettet til læseren. Det andet giver simpelthen ikke penge :=).
    Vil du løfte sløret for nogle af dine affliate sider?

  2. Ah ja. Det havde jeg helt overset. Forresten husk at ændre din forside, så hele indlægget ikke vises (søg på ”excerpt” i plugins) . Du får duplicate content i øjeblikket ved det :=).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.