Keep fighting!

Jeg har på opfordring, fået skrevet et super godt indlæg af Tobias Hyldeborg her til bloggen! Indlægget er ikke så personligt, som de fleste indlæg her på bloggen er, læs det alligevel. Det er kanon godt skrevet af Tobias!

Dette indlæg er tiltænkt iværksættere/affiliate marketers som gerne vil have en god plads hos Google. Jeg vil ikke begynde, at pladre løs om hvordan du kommer op og ligger på de gode pladser – Det findes der allerede utallige blogindlæg, samt eBøger om. Jeg vil fortælle hvorfor det er vigtigt ikke at give op overfor Google, og hvorfor du ikke skal hvile et enkelt sekund, når du endelig er kommet op at lege med de store drenge.

Som affiliate-mand ved jeg hvor vigtigt, at søgemaskineoptimering kan være i henhold til hvor mange penge jeg kan indtjene på AdSense og lead-genereringer. Alle vil gerne ligge nr. 1 på Google, og derfor kræver det også hårdt arbejde, at komme op i Top 3, eller hvad ens mål nu måtte være.

Mange af “de store drenge” indenfor affiliate marketing anbefaler, at man finder en lille niche at lave en hjemmeside omkring, og det er helt sikkert også en god idé, for det kræver virkelig noget tid (eller penge hvis man vælger at outsource) at få en god placering i Google.

Når du endelig er kommet op på listen kommer mange til at tænke “Endelig! Nu gjorde jeg det fandeme! Jeg har overhalet mine konkurrenter!” – Og fair nok, selvfølgelig skal have lov til at være glad for at have vundet kampen .. I et stykke tid.

Den digitale verden ændrer sig hele tiden, og Google er ikke en undtagelse. Bare fordi du har overhalet dine konkurrenter vil de jo stadig have deres plads tilbage, ja måske kæmper de måske endnu hårdere end da du lå på deres plads. Så derfor skal du huske på, at du aldrig må hvile på laurbærene, selvom din side har ligget i toppen i lang tid – Der vil altid være en der gerne vil have din plads.

Selvom det kan være svært at blive en del af toppen ved Google skal du ikke give op, bliv ved med at få indgående links, bliv ved med at skabe indhold, bliv ved med at læs artikler om emnet så du hele tiden er et (ekstra) skridt foran!

Følg Tobias på Facebook!

Har du nogle tips at dele? Hvordan oplever du den vanvittige kamp i Google? Kommenter gerne!

KategorierIkke-kategoriseret

Én kommentar til “Keep fighting!”

  1. Godt indlæg.

    Som du selv siger er der masser af steder hvor du kan læse om at komme øverst på google. Og jeg vil da lige tage en af de vigtigste – få links samme sted som dine konkurrenter så står i lige.

    Det er en hård kamp i google på nogle søgeord og nicher. Men som du siger hvis man finder en god niche så kan man komme langt med mindre arbejde end hvis du tager et emne som bredbånd, forsikringer og lån hvor konkurrencen i google er meget høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.