Jeg vil GÅ 850 kilometer

Jeg har taget et valg. Jeg har valgt at træde ud af den vante comfort zone som jeg har været vant til i næsten 3 år på handelsgymnasiet. Nu vil jeg prøve noget, som jeg aldrig nogensinde har prøvet før, og noget som bliver udfordrende for mig, som aldrig før. Det bliver mit livs udfordring, men samtidig også mit livs oplevelse. Jeg skal gå Camino de Santiago. Det er en pilgrimstur på 850 kilometer, i det nordlige Spanien.

Jeg véd mange af jer, vil kalde mig vanvittig! Det er helt okay, for det virker jo for åndsvagt at jeg skal GÅ 850 kilometer, leve uden computer og generelt de vante rammer, i en hel måned. Det bliver fuldstændig fantastisk at gå igennem den spanske natur, og samtidig opleve den spanske kultur. Det siges at Camino’en er en ligeså stor rejse ind i sindet og personligheden, som det er fysisk at flytte sig så mange kilometer på gå-ben.

Jeg afrejser fra Danmark et par dage før d. 1 August, for at starte min pilgrimvandring d. 1 August, og jeg vil være nået til Santiago de Compostela d. 1 September! Jeg skal gå turen selv, og det eneste jeg vil medbringe er min telefon, toilettaske, tøj, en backpacker taske, og mit humør. Det bliver et stort eventyr. Jeg aner ikke hvilke mennesker jeg kommer til at møde på min vej, og hvilke oplevelser jeg får. Jeg glæder mig ufatteligt meget. Som lover har jeg optaget en videoblog, hvori jeg fortæller en del ting, som ikke er nævnt i dette blogindlæg!

KategorierIkke-kategoriseret

8 kommentarer til “Jeg vil GÅ 850 kilometer”

 1. Forsatan da Jonas.. Det er godt nok fedt. Jeg glæder mig satme til at følge din blog, og høre hvordan din tur er gået!
  God tur, hold humøret oppe! 🙂

 2. Hold kæft hvor lyder det fedt!:) Når man bare går alene på den måde, må man få tænkt en masse ting igennem, og sikkert også få en masse fede ideer til nye projekter. Jeg håber ihvertfald du får masse ud af det, og kan komme hjem med noget som du kan bruge senere også iværksætter mæssigt.

 3. Det er så fedt Jonas! Respekt til dig og dit valg. Når du har gennemført så tror jeg du er så afklaret med dig selv og dit liv. Og så har du sikkert en ide eller tre med hjem 😉

  Ser frem vil at hører om din tur undervejs og når du er hjemme igen!

 4. Kæft du er sej Jonas! Mega meget respekt herfra – du er virkelig en person jeg ser ufatteligt meget op til. Og man kan sgu ikke sige andet, end at det virkelig er ja-hatten det der!

  Max energi, smil og fantastisk humør herfra!

  Bedste hilsner,
  Sander

 5. Dude, du er for vild! Man skal sgu lede længe efter en med så meget gå-på mod – pisse fedt du gør det 😀

  Held og lykke med det dude, bli’r spændende at følge! 🙂

 6. Hold da op et valg. Jeg tager dæleme hatten af for dig, det er ret sejt. Jeg håber du laver noget løbende video eller lignende, selvom du ikke har computer osv med. Det kunne være ret interessant at følge din rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.