Jeg er på toppen!

Yes.. Du læste rigtigt! Dem som er tæt på mig vil vide at jeg er fulstændig på toppen for tiden! Jeg smiler så snart jeg åbner øjnene hver morgen, hvilket er det samme jeg gør inden jeg falder i søvn! Der er flere grunde til at det hele spiller for tiden, og de vil blive nævnt i løbet af dette indlæg!

Hvis du jævnligt læser her på bloggen, har du set at jeg var til foredrag med Anders Søndergaard d. 10 Januar (Fik du ikke læst det? Så læs det her). Han er erhvervs coach, succes coach, personlig træner, og hvad man ellers kan kalde ham! Foredraget varede 4 timer. I løbet af de 4 timer fik han vendt op og ned på mange af de ting, som man er lært op med fra barns ben. Her kommer man aldrig udenom Janteloven, og slet ikke den frygt man selv sidder med. For hvad nu hvis det ikke bliver en succes? Og hvad nu hvis folk ikke kan lide mig, hvis jeg viser hvad jeg er god til?

Han fik mig til at tænke på at andre absolut ikke skal stå i vejen for dit eller dine mål, din succes og dit gennembrud! Hvis de står i vejen for dig, så drop dem! Rigtige venner støtter dig i hvad pokker du gør, og hvis de ikke gør, så er de bare ikke en ordentlig ven. Bum!

Hvorfor er jeg på toppen?

Min egen forklaring på det er at jeg nyder at kæmpe for det jeg så gerne vil opnå! Martin Thorborg har flere gange fortalt: “Det fedeste er vejen til målet, og ikke når du er nået i mål”. Hvad betyder så det? Det betyder altså at man skal huske at nyde det man kæmper for, og HUSKE hvor vildt det du er på vej imod, egentlig er!

Det leder os til det næste som Anders fik mig til at lave om på! Refleksion…. Du har måske hørt ordet før? Anders fortalte at én af de tre ting, som mennesker fortryder mest når de ligger på dødslejet er: At de ikke har fået reflekteret ordentligt!

Hvordan kan man så gøre det? Og hvad gavner det? Jeg begyndte at reflektere næsten hver dag, efter jeg var til Anders’ foredrag d. 10! Når jeg reflekterer så tænker jeg over hvor langt jeg er nået, en slags evaluering. Jeg tænker på hvor meget jeg arbejdet målrettet mod mit største mål i livet, og hvor fedt det egentlig er at begyndte på det i en SÅ tidlig alder! At reflektere gør at jeg endnu kan stå op hver dag med et kæmpe smil på læben! Endnu en pisse fed dag, og endnu en dag hvor man kan arbejde målet tættere på! Bum 😉

Andre årsager:

Der er rigtig mange ting som inspirere mig! Anders er en af dem! Hans foredrag er selvfølgelig ikke den eneste grund til at det går så godt for tiden! En del af det skyldes så meget motion jeg er begyndt at på! Jeg har dyrket CrossFit siden d. 01.08.11. Det er ekstremt sport, hvor du kan opnå at forbrænde dobbelt så meget som alm. træning! Og hold da helt op jeg kan mærke det på humøret, og samtidig også på min krop! Jeg har altid været et sports menneske, men nu træner jeg virkelig konstant, og hårdt. Mandag, Onsdag, Fredag! Det giver mig en kæmpe energi, som kun gør glæden ved at stå op hver dag større!

Twitter: 

På Twitter oplever jeg simpelthen noget af den største opbakning man kan få! Selvom det går godt, får man altid en positiv kommentar med på vejen! Det værdsætter jeg virkelig meget, og jeg er super glad for alle jer som læser mine tweets med glæde. Tak til: Lars, Helle, Mathias, Julie, Rikke, Jon, Christina, Simon og Mikael! Jeg har med garanti glemt nogen!

Jeg har også taget et valg, som blev skabt på baggrund af dette blogindlæg, fra Mike Radoor. (Kendt fra internet successen Miinto.dk!) Han er virkelig en af de mest inspirerende unge iværksættere vi har i Danmark. Mike tør sige og gøre det alle andre ikke gør. Han tør også at skrive alle sine tanker, statements, meninger o.lign. på sin blog hvor enhver person i verden vil kunne læse hans inderste tanker! Fedt Mike!

Mit valg er: Jeg bruger ikke længere unødvendig energi, på ting som dræner min energi. Jeg gider ikke længere være irriteret når der bliver rødt i lyskrydset lige foran mig, jeg gider ikke længere indlede åndsvage diskussioner som alligevel ikke kan gavne mig eller modparten, jeg gider ikke længere brokke mig over vejret ikke er, som det kunne være! Jeg har taget et valg. Alt det energi jeg nu ikke bruger på de åndsvage ting som alligevel ikke gavner mig, kan jeg nu bruge på at komme tættere på mit mål! Det er kun et spørgsmål om tid før jeg når det! Vil du også tage ét valg som kan ændre udfaldet på resten af dit liv?

WHAT EVER IT FUCKING TAKES! 

KategorierIkke-kategoriseret

7 kommentarer til “Jeg er på toppen!”

 1. Awesome! Intet mindre Jonas!

  Du er virkelig sådan en person jeg virkelig godt kunne tænke mig, at have rendende omkring i en personlig omgangskreds, da sådan en energi og livsglæde virkelig kun glæder andre.

  I løbet af den seneste måned kan jeg personligt også mærke, at jeg er ved at have fået sådan et “glad” boost. Det kan irritere eventuelle klassekammerater, som begynder at finde det belastende, at jeg kan se noget positivt i enhver situation. For det er det, som jeg virkelig er begyndt på, her på det seneste.

  Lige som dig, så bruger jeg heller ikke unødvendige kræfter på at brokke mig over ting, som jeg alligevel ikke kan ændre på. Her tænker jeg eksempelvis på dine eksempler som vejret eller det røde lys i lyskrydset. Spil af god energi!

  Jeg må lære dig noget bedre at kende på et tidspunkt Jonas! 2 x meget positiv energi kan kun føre til noget endnu mere positivt!

  Bedste hilsner,
  Sander

 2. Sådan dét! 🙂

  Det er nemlig rigtigt, der er absolut ingen grund til at spilde sin tid på ting eller mennesker, der dræner en for energi. Så nemt er det faktisk, men alligevel er der utrolig mange der ikke tør.

  Nå, dem om det.

  Sjovt i øvrigt, at du nævner en ældgammel filosofi som vi også bruger indenfor kampsport. “Det er ikke målet der er vigtigt, det er vejen!”
  Den gælder nemlig også i alle andre aspekter af livet.

  Keep going mate og thumbs up herfra 🙂

 3. Hej Jonas

  Rigtigt dejligt positivt indlæg. Det er skønt at høre at du har taget nogle vigtige beslutninger i dit liv. At kunne stå op hver morgen og være glad i låget – det er en af de største gaver vi mennesker har og den skal man udnytte på det groveste 🙂

  Keep up the good work – også, hvis der er lidt modgang i perioder 🙂

 4. Men vejret ER fandme bare ikke særligt godt i Danmark!

  Nej, jokes aside, voldsomt fedt indlæg. Tillykke med det. Jeg oplevede en lignende (ikke permanent, ej heller midlertidig) effekt efter et foredrag af Chris McDonald, hvem jeg håber at få mulighed for at gense her i februar.

  Vores energi kan bruges til forfærdeligt mange ting. Halvdelen af dem er ikke videre fornuftige 🙂

 5. Dejligt inspirerende indlæg Jonas! – Altid rart med positiv energi (også selvom det kommer fra et blogindlæg), det smitter jo som bare pokker! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.