Jeg er blevet student (Videoblog)

Jeg er d. 25 Juni 2012, blevet student ved IBC Fredericia – Middelfart som handelsstudent. Hold da helt op for en dag! Den startede rigtig tidligt, men har været meget dejligt og præget af sommerfugle først på dagen. Jeg er hamrende glad, nu kan jeg ikke √ – tegn, ved endnu en ting, det skrider fremad. YES MAND!

Er SÅ klar til den kommende studenteruge, festerne, byturene, sommeren. I’M FREE!!Her til aften har jeg været ude at spise med familien, det blev ikke byen idag, da vi mangler en hel masse at blive færdig imorgen. Jeg har brugt de sidste timer af denne fantastiske dag, til at reflektere over de seneste 3 år… wooow… Hør mine tanker om disse, samt alle dem jeg vil takke for støtten, du er garanteret en af dem! Fyr gerne en kommentar af herunder, så vil jeg blive utrolig glad 😉

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.