Interview med salgsclub.dk

Jeg er blevet interviewet af Svetlana Boš, som er indehaver af slagsclub.dk. Svetlana er en af Danmarks bedst salgscoaches og arbejder til dagligt med at coaching, undervisning samt rådgivning omkring salg og hvordan man bliver bedre til det at sælge. Hun startede sin selvstændige karriere allerede som 19-årig for ikke mindre end verdens dyreste støvsuger. Hun har skrevet en super fed e-bog omkring salg, som jeg absolut vil anbefale dig!

Interview: Er man FOR ung til at være selvstændig?

Jeg blev spurgt i sidste uge om jeg kunne have lyst til at medvirke i et kort Skype interview omkring det at være ung iværksætter i dagens Danmark. Jeg takkede selvfølgelig ja, fordi jeg føler jeg har en masse at fortælle samt dele til alle de unge, som sidder og godt kunne tænke sig at starte en virksomhed, for det kan være en sand jungle. Svetlana ønskede at jeg lagde vægt på min oplevelse af om jeg følte at jeg var “for ung” til at starte selv, og ud fra dette stillede hun en masse interessante spørgsmål. Du kan se interviewet herunder:

4 kommentarer til “Interview med salgsclub.dk”

  1. Hej Jonas,
    Super fedt at du lige gjorde opmærksom på dette fremragende interview på Facebook, og tak for alt det, du deler ud af. Den er en klar deler i min gruppe “Få succes som voksen” 🙂
    Keep up the good work!
    Dbh
    Tommy

  2. Pingback: Aflivning af “for ung komplekset” med Jonas Donbæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.