Hvad er betydningen af mit valg?

Noget som jeg tidligere har været helt ekstrem dårligt til er at vurdere betydningen af mine valg. Vi træffer jo alle uendelig mange valg hver dag, uanset status, arbejde, uddanelse o.lign. Valg i alle størrelser og klasser. Jeg møder tit personer som alt for tit havner i de såkaldte “lorte situationer” hvor de føler de er hamrende uheldige KONSTANT. Sådan har vi det alle somme tider, for mange lorte situationer. Jeg sad en dag på mit værelse og smed benene op på skrivebordet og analyserede HVORFOR det gik galt for nogle personer, og hvorfor jeg nogle gange havnede i “lorte situationer” Jeg fandt ud af hvorfor. Det er skræmmende simpelt! Jeg testede det i en måned ca. og holdte mit valg helt for mig selv, for at finde ud af om min anelse var rigtig, og det var som jeg antog! Hele problemet lå simpelthen i at jeg ikke tænkte over betydningen af de valg jeg tog, hvilket egentlig i det lange løb betød at jeg tit valgte det forkerte, og i sidste ende endte i “lorte situationen”. Det betyder altså at jeg nu helt automatisk tænker denne tanke når jeg står og skal træffe et valg: “Hvad er betydningen hvis jeg gør sådan, og hvis jeg ikke gør?” på dén måde træffer jeg altid det rigtige valg. Jeg synes virkelig du skal prøve denne metode, for det virker! Og kan virkelig gøre underværker!

Eksempler fra mit liv….

Jeg er som selvstændig og iværksætter konstant nødt til at prioritere min todo liste og generelt arbejdsopgaver for at finde ud af hvilke som kommer først i køen, hvilke der er vigtigst og hvilke som kan vente! Det gør jeg selvfølgelig først ved at vurdere hvad der haster mest, og derefter hvilken betydning min prioritering har. Det er dette som gør forskellen. For i sidste ende har det jo en kæmpe betydning at det er den rigtige opgave som kommer først. Hvis jeg nu tog en opgave som ikke havde en lige så kort deadline som prioritet nr. 1, så vil jeg senere blive hamrende presset på opgaverne som har en kortere deadline, så jeg undgår både at blive små stresset og havne i irriterende situationer ved at vurdere betydningen af det valg jeg er ved at træffe.

Tag valget, NU!

Alt det her handler om at du tager et valg. Tager et valg omkring om du vil ændre dit mindset om hvordan du tager dine valg, og betydningen af dine valg. For når du først har fået udtrykt dit valg, vil din hjerne også ubevidst begynde at arbejde henimod det mål du netop har sat dig. Det er SÅ powerfuldt at fortælle sig selv, okay nu gør jeg sådan og sådan, og kæmper 100% for at opnå det!

Så husk derfor at tænk over betydningen af alle valg du træffer i løbet af din dag, uanset om du er studerende, iværksætter, politiker what ever! Det kan bruges i alle situationer. Når du først begynder at vurdere betydningen af dine valg, så lover jeg dig at hurtigt finder ud af hvor mange irrelevante valg man egentlig træffer i løber af bare én dag, fordi betydningen af dit valg i sidste ende, ikke var den bedste! Så derfor er det jo for fedt at du nu kan være 2 skridt foran? 😉

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.