FodboldMania.dk – Lanceret

Artiklen tager 1 minut at læse. 

Så kom dagen, 23.01.11,  hvor FodboldMania.dk blev lanceret, efter hårdt arbejde. Idéen startede allerede i efteråret 2010, hvor Alexander og jeg ledte efter nye muligheder og markeder indenfor affiliate. Herigennem fandt vi så fodboldgenren.

Siden er nu fyldt op med masseere af indhold! Der ligger ca. 36 artikler på den, og der kommer hver dag flere. Vores besøgstal på nuværende tidspunkt ligger på ca. 30 unikke besøg om dagen, hvilket man må sige at være flot når hjemmesiden kun er 2 uger gammel!

Til dig som måske ikke har været inde på FodboldMania.dk, kan jeg fortælle at på den side kan du finde alt salgs udstyr du måtte have brug for til at dyrke fodboldsporten. Vi har alt ligefra strømpetape til de nyeste fodboldstøvler og spillertrøjer. Besøg FodboldMania her.

Jonas Donbæk
WordPress & Search Pilot hos SearchPilots
Min største passion er at bygge projekter op for at skabe gode forretninger, gennem mine erfaringer med digital markedsføring og kommunikation. Min ubetinget største interesse er søgemaskineoptimering.

En meget stor del af min tid bruger jeg på at holde mig opdateret på brancherelevante nyheder og konstant forbedre mine kompetencer i de projekter jeg er en del af. Gennem mine erfaringer og uddannelser i programmering samt kommunikation besidder jeg unikke kompetencer til udvikling af platforme og strategier inden for online markedsføring med fokus på søgemaskineoptimering.

Du kan altid fange mig på [email protected] eller 24 66 52 99.

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *