FodboldMania.dk – Lanceret

Så kom dagen, 23.01.11,  hvor FodboldMania.dk blev lanceret, efter hårdt arbejde. Idéen startede allerede i efteråret 2010, hvor Alexander og jeg ledte efter nye muligheder og markeder indenfor affiliate. Herigennem fandt vi så fodboldgenren.

Siden er nu fyldt op med masseere af indhold! Der ligger ca. 36 artikler på den, og der kommer hver dag flere. Vores besøgstal på nuværende tidspunkt ligger på ca. 30 unikke besøg om dagen, hvilket man må sige at være flot når hjemmesiden kun er 2 uger gammel!

Til dig som måske ikke har været inde på FodboldMania.dk, kan jeg fortælle at på den side kan du finde alt salgs udstyr du måtte have brug for til at dyrke fodboldsporten. Vi har alt ligefra strømpetape til de nyeste fodboldstøvler og spillertrøjer. Besøg FodboldMania her.

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.