Faret vild i affiliatejunglen?

Når man starter som affiliate, så skal man ha’ tilmeldt sig nogle netværks. Jeg har oplevet denne fase som en stor jungle, og jeg er sikker på at jeg absolut ikke er den eneste der har stået i den situation.

Derfor har jeg samlet en lille oversigt over hvilke netværks jeg bruger. Dem kan du se herunder:

  • IQmedier: IQmedier har mange forskellige annoncer, og surveys. IQmedier kører mest med leadkampagner, som i høj grad er forbrugerundersøgelser, eller ansøgninger til fx. pengelån. Prøv IQmedier, her.
  • Webgains: Webgains har ca. 100 affiliate programmer. Det er alt fra billig hårvoks, til lead kampagner for TV3 der søger nye statister eller modeller. Webgains er det eneste affiliate netværk som udbetaler ugentligt, hvilket er meget attraktivt. Webgains kan varmt anbefales. – Prøv Webgains, her.
  • EuroAds: EuroAds har kun lead kampagner, hvilket er meget attraktivt hvis du har en side med konkurrencer, spørgeskemaer eller fx. en side om lån af penge. EuroAds fungerer upåklageligt. Prøv EuroAds her.
  • Tradedoubler: Tradedoubler er en af de største netværks i Europa. Tradedoubler har affiliate aftaler med store virksomheder som: Apple, Esprit, Nelly, Magasín, Ellos, Kaufmann, Smartguy, Quint, Quintess og mange flere. Alt virker perfekt, hos tradedoubler. Prøv tradedoubler, her!

Hvis du har nogle spørgsmål omkring tilmelding af affiliate  netværks, så kontakt mig endelig.

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.