Facebook kommentarer – Positiv virkning!

Jeg har, siden omstruktureringen af hjemmesiden begyndt at bruge pluginnet Facebook comments. Pluginnet gør at dine besøgende kan kommentere direkte på dit indlæg, direkte fra deres facebook konto. Det smarte i det er, at det kun er meget få der husker at logge af, så det er ekstremt nemt for de besøgende at kommentere, derfor øger det også konverteringen af kommentarer.

Virkning:

Med pluginnet har jeg fået flere kommentarer end hvad jeg normalt, vil ha fået. Jeg har fået over 10 kommentarer, det er mere end hvad jeg har fået før, i alt. Det er ikke bare integrationen på siden der er smart. Du får nemlig også spredt din hjemmeside, og artikel på personens facebook profil. Se et eksempel på det herunder:

Det du ser herover, et det opslag der vil komme på Facebook, hvis jeg kommenterede en artikel gennem pluginnet. Af de 364 venner jeg har på Facebook, vil største delen se at jeg har kommenteret indlægget. Dvs. at mange af mine venner også vil komme til at se og læse artiklen. På den måde får du bredt ikke bare dit website, men også dit navn eller virksomhed.

Download Facebook Comments, her!

KategorierIkke-kategoriseret

2 kommentarer til “Facebook kommentarer – Positiv virkning!”

  1. Jeg bruger ikke selv pluginnet, fordi Google ikke kan læse javascipt ligeså godt som HTML, og pluginnet passer heller ikke til alle hjemmesider. Men det er et super fedt plugin til nogle blogs!

  2. Som Andreas Linde også siger, så er der desværre også ulemper ved at bruge Facebook Comments, hvor de væsentligste er inkonsistens i forhold til resten af designet og Googles evne til at crawle indholdet.

    Prøv eventuelt at integrere dine comments med Facebook Connect eller en service så som Disqus, der tilbyder blandt andet Facebook, OpenID og Twitter-login.

    /Chiel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.