Er du også ineffektiv?

Overskriften kan virke provokerende. Det var egentlig også meningen! Mange er ineffektive, dog er det de færreste der er klar over det. Det er jeg heller ikke blevet før for nyligt. Mange iværksættere, inklusiv jeg selv har det på denne måde: “Hellere lige springe afslapningen, løbeturen og 1 times ekstra søvn over, så får jeg arbejdet det mere“. Det virker jo logisk, at jo senere man går i seng, jo mere tid er der til arbejdet. Ergo får du lavet mere. Min erfaring er dog at dette virker fuldstændig modsat.

Ved at du ikke får lavet lidt motion, slappet lidt af, og får sovet 8-9 timer, så bliver du ineffektiv den efterfølgende dag. Hvis du så gentager dette, kommer du ind i en dårlig rytme, som jeg selv har haft et problem med at komme ud af. Hvis du derimod tilrettelægger arbejdet sådan at du får motion, slappet lidt af, og 8-9 timers søvn, så vil du efter en uges tid mærke at du har meget mere power når du arbejder, og derved får du lavet mere arbejde, end du ellers ville ha nået som ineffektiv. Du når simpelthen mere på kortere tid. Jeg testede det selv, og jeg må indrømme at det virker bedre. Det kan dog være ufattelig svært at gå i seng ved 22-23 tiden, hvis man ikke er vant til det.

Derfor skal du huske:

  • At slappe af og nyde livet: Tag en bytur, spil et spil, shoppetur med kæresten, whatever.
  • Få motion: Er cykling det bedste du ved? Så tag en lang cykeltur!
  • Få 8-9 timers søvn: Gå i seng så det passer med at du får mellem 8-9 timers søvn.

Giv dette en chance i en uge eller to, og så skriv i en kommentar hvordan du oplever forskellen. Er du blevet effektiv?

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.