Er dit site søgemaskineoptimeret?

Mange stiller sig selv spørgsmålet, eller er i tvivl om det efter mange timers arbejde med SEO. Du kan teste SEO på dit site, på mange forskellige måder. Nogle kan måle hvordan du ligger på hvilke keywords, andre kan fortælle dig hvilke svage punkter du har, og hvordan du udbedrer dem. Det er præcist det, dette indlæg vil handle om. Et tool der fortæller dig hvilke svage SEO sider dit site har, og hvordan du forbedre dem, under de fleste punkter er der også videoer af hvordan forbedringer kan laves. SEO generatoren er laver af folkene bag SEOworkers.com.

Generatoren hedder:SEO Analysis tool.

Det fungere på den måde at du skriver URL’en af det site du vil teste, og under dette svarer du på det lille nemme spørgsmål, som skal udfyldes. Herefter vil der gå nogle sekunder hvor den gennemgår dit site, og så vil der komme en meget lang side op.

I undersøgelsen bliver følgende undersøgt:

  • Title tags: Overskriften i Google.
  • Meta description tags: Forklaringen på de to linjer under overskriften i Google.
  • Meta keywords: Dine keywords til dit site.
  • URL’s fundet på siden: Fx. må du ikke have over 100 url’s på forsiden af dit site. Generatoren tæller dem!
  • Keywords found in images: Søgeord fundet i billed tags. Det er vigtigt du laver billed tags i dine billeder, dine billeder også bliver fundet i Google, resulterer i mere trafik!

Prøv SEO Analysis tool, her!

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.