En ny start

64497_4722607140701_545742744_nJeg sidder her foran min bærbare computer. En mærkelig følelse, for min anden computer står her ikke længere. Den står på kontoret, som jeg startede på i dag. Wow, hvilken følelse det var at sætte mig på cyklen i morges, og gå ind af døren til min egen arbejdsplads. Den følelse kan ikke beskrives. Nu er det MIG der er chefen, mig der bestemmer. Det er for vildt.. 

Jeg var inde af døren præcis 08:00, og smuttede igen ved 17 tiden.. Det er så fedt bare at gå fuldstændig amok med det man elsker at lave. Når det går virkelig vildt for sig så hamrer mit tastatur bare rundt på bordet fordi jeg skriver så hurtigt i min iver efter at få ting til at lykkes.. og det gør det. Jeg har store planer for de næste par år, de bliver hårde, men absolut fede. Der er intet bedre end det jeg har gang i nu. Jeg gør det jeg altid har haft lyst til. Jeg udlever min drøm, og arbejder med den hver dag.

Jeg sidder pt. fuldstændig kamp smadret efter en af mine ugentlige løbeture inkl. pauseøvelser som pull ups, box jumps & air squats i eftermiddags.. der blev målt 35º på dele af den strækning jeg løb, så der er virkelig blevet forbrændt noget i dag. Jeg sidder bare og smiler.. Hvorfor? Fordi i morgen starter endnu en dag. Endnu en dag til at give den gas med hvad jeg elsker. Jeg kan ikke vente!

// Jones //

2 kommentarer til “En ny start”

  1. Det er et rigtig fint indlæg, det fik mig til at smile. Det kan være forbundet med store omkostninger og risici, men der er intet mere betydningsfuldt end at følge sit hjerte. Bliv ved med det – din glæde smitter af på alle andre omkring dig. 🙂

    1. Hehe, tusind tak Kasper! 🙂 Det vil jeg gøre, og det kommer til at drive mig igennem mange fantastiske oplevelser fremover, det kan jeg mærke.. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.