En glad dag

Knapt er det ene blogindlæg skrevet, før jeg har lyst til at skrive det næste. Det er mandag, og klokken er 23:29. Jeg sidder med et smøret smil på og kan simpelthen ikke lade vær. Jeg er konstant omgivet og omgiver mig med fuldstændig fantastiske mennesker, som kun gøre en hverdag bedre. Det er for vildt. Du og i ved selv hvem i er, og hvor meget jeg sætter pris på jer. Og hvor meget jeg holder af jer.

Jeg har idag haft en af mine “power” arbejdsdage, og taget fri fra skolen. Jeg kan mærke det at hele bare begynder at spille 200%. Vi gør det rigtige, kommer udover stepperne, sparker røv. Ja, vi gør det rigtige. Fuck det er en fed følelse! Jeg er virkelig glad, og ja…. Smiler stadig mens jeg skriver dette.

Én ting er hvad jeg arbejdsmæssigt gør rigtigt, noget andet er det personlige. Jeg er glad. As always, men jeg bliver kun gladere og gladere. Føler mig nærmest som en bombe om morgenen, og smiler til mange jeg møder. Håber ikke andre tror jeg er tosset… vel? Jeg føler jeg gør det rigtige. Jeg er ved at udleve min drøm. At skabe noget. Skabe noget stort, og forandre verden, bare en lille smule. Hvis jeg kan opfylde dét, er min drøm udlevet. Hvor er det vildt ikke? Tænker du tit over hvordan du udlever din drøm?

Jeg sidder lige nu i min fætters lejlighed, der er kun stearinlys tændt, og dioderne på mit tastatur er det eneste, som oplyser stuen og lyden af Medina er den eneste lyd i rummet. Jeg sidder og kigger ud af det store vinduesparti på 3. sal, med udsigt udover øresund og Malmö. Hvor er livet dog smukt og dejligt, ikke?

Ægte tanker… Jones. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.