En dag med Anders Søndergaard

Hvem er Anders?

Anders er en dedikeret entrepreneurcoach, facilitator, foredragsholder, innovatør og entrepreneur indenfor området personlig udvikling og business building. Han er meget eftertragtet i branchen da hans metoder ikke er set før, og han selv er uddannet i det på særdeles højt niveau. Læs mere om Anders. hjjklhk

D. 10 Januar 2011 holdte Anders Søndergaard en Workshop for hans “GENNEMBRUD” forløb, hvor du i forløbet får hjælp til hvilke ting du som person skal arbejde med for at opnå dit gennembrud!

 Hvad lavede vi på dagen?

Klokken er 06:05, det er tirsdag d. 10 Januar 2012. Jeg sidder nu i toget fra Fredericia og er meget spændt, men stadig ikke helt frisk på, vej til København for at deltage i workshoppen. Jeg glæder mig meget, da jeg allerede har mærket hvilke resultater Anders kan skabe bare gennem et nyhedsbrev!

Jeg ankommer og får sat mig fornuftigt og Anders begynder at fortæller om hvordan man kan ændre kurs ifht. til ens gennembrud. Anders’ betingelser når du deltager i workshoppen er kun at du er åben, og du ikke forventer det hele bliver serveret på et sølvfad!

Hvis du er åben og ikke forventer gennembruddet kommer i løbet af dagen, så kan du været milepæle længere i din karriere allerede 90 dage efter workshoppen med disse råd og redskaber som Anders kan give dig.

Anders giver dig nogle konkrete opgaver undervejs, som du skal løse. Det er hér det bliver super spændende, og det er her din udvikling og transformation mod dit gennembrud kan begynde.

Du kan se frem til 4 intensive timer i hvordan du skaber større personlig og forretningsmæssig succes og gennembrud som entreprenør i 2012 til GENNEMBRUDSworkshoppen” – Anders Søndergaard

Hvad fik jeg ud af det?

Jeg fik ekstremt meget ud af de 4 timer jeg var sammen med Anders til workshoppen. Jeg tog en del grundige noter, og reflekterede over dagen og de nye muligheder og døre jeg følte Anders havde åbnet for mig. Det gør nu at jeg arbejdet meget mere effektivt, og er i stand til at fokusere på den helt rigtige måde.

Din passion er min succes” – Citat: Anders Søndergaard

Det citat vil du virkelig kunne mærke på din egen krop efter din deltagelse i workshoppen. Han brænder virkelig for at gøre netop DIG bedre, og brænder ekstremt meget for at du får succes og gennembrud med netop DIN passion.

FRIBILLET til workshop med Anders

Jeg har fået lov at uddele to fribilletter til mit netværk, hvilket vil sige det koster dig 0,- kroner. Det her er altså en unik chance for dig at komme med til Anders “GENNEMBRUD” workshop!

Fribillet til Mandag 6 februar kl. 09.00-13.00 –  Bestil én fribillet her.

Fribillet til Torsdag 9 februar kl. 09.00-13.00 – Bestil én fribillet her.

De to workshops foregår i København! 

Bemærk: Dette er ikke betalt reklame af Anders Søndergaard, men blot håndsrækning da jeg føler jeg fik ekstremt meget ud af hans workshop og generelt dagen med ham!

 

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.