Curso.dk – Åbner snart

Gennem lang tid har jeg arbejdet sammen med min partner Simon Thomsen på vores fælles projekt Curso.dk. På Curso.dk kan du tage kurser online og udvide dine online kompetencer. For eksempel kan du lære at lave din egen hjemmeside.

Gennem vores kursus i at lave hjemmesider kan du lære at lave en professionel hjemmeside. Dette er et cms kursus, hvor du bliver instrueret i at lave en hjemmeside.

Vi er stadig igang med at lave hjemmesiden og optimere systemerne på siden. I mens du venter på at vi åbner kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev! Ved at tilmelde dig på vores nyhedsbrev får du direkte besked på mail når vi publicere nye kurser. Udover det får vores loyale nyhedsbrevs modtagere også specielle tilbud.

Lige nu kan de 100 først tilmeldte deltage i konkurrencen om et kursus, i at lave hjemmesider blot ved tilmelde sig nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på Curso.dk

Du kan tage kurser i at lave hjemmesider, søgemaskineoptimering, sociale medier, hvordan du netværker online og meget mere! I starten har vi ikke hele det nævnte udvalg, men det kommer ret hurtigt.

Udover tilbud til vores nyhedsbrevsmodtagere vil du også få specielle tilbud hvis du synes-godt-om vores facebook side. På vores facebook side kan du dagligt følge med i hvad vi laver, se diverse tilbud og andre spændende updates! Se vores fanside og synes-godt-om herunder:

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.