Brug RSS feeds og spar tid!

Ved du egentlig hvor meget tid du bruger om dagen, på at holde dig opdateret på div. websites? Man har jo sin daglige runde forbi aviserne, facebook, twitter, nyhedsfora osv. Du kan spare utrolig meget af den tid, du bruger på at surfe rundt for at holde dig opdateret med RSS feeds. Tid er jo penge, ikke?

RSS feeds betyder at du kopiere en lille URL fra websitet ind i din RSS reader. Generelt kan du se RSS ikonet på hjemmesiden. Hvis ikke kan du normalt finde dig frem til den ved at skrive /rss eller /feed efter domænenavnet. Der findes tusindvis af RSS readers til Mac, PC, iPhone, Android osv. Den URL du har kopieret fra websitet indsætter du i din RSS reader. Efterfølgende vil du kunne se i programmet om der er kommet nye indlæg på siderne, da den lille URL overvåger siderne og om der er nylig aktivitet.

For godt 3 uger siden, begyndte jeg at bruge den indbyggede RSS reader i Apples mail program “Mail”. Herefter har jeg kunnet mærke at jeg faktisk har sparet en del tid, så jeg ikke behøver surfe i samme grad, for at holde mig opdateret. Dette har bevirket at jeg nu har mere tid til arbejde, og ikke skulle tænke på om jeg nu husker at følge med! Husk selvfølgelig lige at tilføje mit RSS feed til din reader. Linket er her.

[box icon=”exclamation”]Forsøgte mig idag med et thumbnail billede. Jeg vil blot teste om det giver en mere dynamisk og flot forside. Stay tuned![/box]

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.