Bliver du en succes?

Provokerende overskrift, yes! Som måske vil prikke til mange! Jeg sidder lige nu og skal ud af døren om 2 sekunder, men må bare skrive det her ned. Kender du det at du ser en video og forstår hele situationen, det ligner din egen, og det løber dig koldt ned af ryggen fordi det er så smukt? (Haha, poetisk).

Vi kender alle til de stunder hvor vi mangler motivation, og nærmere et spark bagi for at komme igang med alle de ting, som skal og bør gøres for at komme videre. Vi kender det alle og oplever jævnligt disse situationer, også jeg selv.

Jeg oplevede det i dag. Jeg var hele smadret, da jeg kom fra skole. Jeg orkede bare ingenting, slet ikke efter at have set ind i min computer de seneste 8 timer. Hvad gjorde jeg? Youtube.com.. søgte efter: “Motivation”..

Hurtigt dukkede en video op ved navn: How bad do you want it? – Det er en video jeg har set før, men ikke rigtigt hør efter hvad der blev sagt, og egentlig ment med videoen. Det dér faldt 10’øren! Jeg lyver ikke når jeg siger at jeg nu har hørt denne video 19 gange, og får kuldegysninger hver evig eneste gang!

Hvad handler videoen så om?

Jo den handler om en person, som vil opnå succes, meget succes. Men er han villig til at kæmpe for det? Derfor bad hans træner ham om at tage action, og starte med at lægge hele sit liv om allerede fra næste dag. Det gjorde han, og i denne video, er der nogle af de smukkeste citater jeg nogensinde har hørt! Sætninger og citater som optræder i videoen:

  • When you want to succeed as much as you wanna breathe, then you will be successful!Når du vil have succes, lige så meget som du trækker vejret, og du vil have det ligeså meget som vejrtrækningen, så skal den nok komme..
  • How bad do you want to be succesful?Hvor stor skal din succes være?
  • Most of you want to be succesful, you just not want it BAD, but just kinda want it! You don’t want i bad, than you wanna party, you don’t want it as much as you be cool, most of you don’t want succes as much as you wanna sleep! 
  • Some of you want sleep more than you want success.. and i am here to tell you, if you want to be successful you gotta be willing to give up sleep! You gonna work out for 3 hours extra, than you. Because if you gonna sleep, you might miss the oportunity to be successful! 
  • You gotta wanna be succesful so bad that you forget to eat! 

Morale?

Meningen med denne her video er at vise dig, som har sat sig et mål i livet, eller som gerne vil opnå noget bestemt, at DU kan! DU kan gøre det, hvis du vil kæmpe så hårdt, som overhovedet muligt for at opnå det! Give det én ekstra time hver aften, for at komme tættere på dit mål! Droppe nogle af de ting, som tager fokus fra dig, og spark røv med arbejdet så du kommer endnu tættere, gå efter dit mål! Hvad du vil opleve! Hvis du gør det, så opnår du opnår du det! Se videoen herunder.. bliver du en succes?

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.