BilligiPhone4G.dk sat til salg!

Artiklen tager 1 minut at læse. 

Alexander & jeg har besluttet at sætte BilligiPhone4G.dk til salg. Vi købte hjemmesiden i efteråret 2010, hvor vi derefter har lavet en lang række ændringer og optimeringer af siden, så den kunne blive klar til salg. Disse var færdige medio December. Vi er dog aldrig kommet igang med salg via. hjemmesiden. Derfor mener vi at det er bedre at lade den komme nye hænder til. En af årsagerne til vores beslutning er det tidsmæssige, vi har nogle andre projekter som vi gerne vil have lavet færdige og få online.

Selve siden er opbygget omkring affiliate og systemet den er opbygget i er blogging systemet kaldet WordPress. Herunder er der en forside, med alle nyheder og artikler. Udover det kan der findes en side med specifikationer på iPhone 4, og prislister. Til vores hjemmeside har vi et nyhedsbrev med over 600 modtagere.
Vi har også lavet en guide til hvordan du super let kan spare strøm på din iPhone, hvilket mange forbrugere har problemer med. Med salget tilhører selvfølgelig Facebook Fanside.

Hvis du skulle have interesse for et køb af siden, eller bare generelt, så kan du læse meget mere her.

Jonas Donbæk
WordPress & Search Pilot hos SearchPilots
Min største passion er at bygge projekter op for at skabe gode forretninger, gennem mine erfaringer med digital markedsføring og kommunikation. Min ubetinget største interesse er søgemaskineoptimering.

En meget stor del af min tid bruger jeg på at holde mig opdateret på brancherelevante nyheder og konstant forbedre mine kompetencer i de projekter jeg er en del af. Gennem mine erfaringer og uddannelser i programmering samt kommunikation besidder jeg unikke kompetencer til udvikling af platforme og strategier inden for online markedsføring med fokus på søgemaskineoptimering.

Du kan altid fange mig på [email protected] eller 24 66 52 99.

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *