BilligiPhone4G.dk sat til salg!

Alexander & jeg har besluttet at sætte BilligiPhone4G.dk til salg. Vi købte hjemmesiden i efteråret 2010, hvor vi derefter har lavet en lang række ændringer og optimeringer af siden, så den kunne blive klar til salg. Disse var færdige medio December. Vi er dog aldrig kommet igang med salg via. hjemmesiden. Derfor mener vi at det er bedre at lade den komme nye hænder til. En af årsagerne til vores beslutning er det tidsmæssige, vi har nogle andre projekter som vi gerne vil have lavet færdige og få online.

Selve siden er opbygget omkring affiliate og systemet den er opbygget i er blogging systemet kaldet WordPress. Herunder er der en forside, med alle nyheder og artikler. Udover det kan der findes en side med specifikationer på iPhone 4, og prislister. Til vores hjemmeside har vi et nyhedsbrev med over 600 modtagere.
Vi har også lavet en guide til hvordan du super let kan spare strøm på din iPhone, hvilket mange forbrugere har problemer med. Med salget tilhører selvfølgelig Facebook Fanside.

Hvis du skulle have interesse for et køb af siden, eller bare generelt, så kan du læse meget mere her.

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.