BilligiPhone4G.dk er solgt!

Så kom dagen hvor websitet BilligiPhone4G.dk blev solgt. Siden var mit første projekt, og har været med til at give mig al den erfaring i WordPress. Siden har jeg haft sammen med min gode ven, Alexander. Vi købte siden i efteråret 2010, af Curomedia. Vi tilførte siden mange funktioner, og fik lavet en populær guide om hvordan du sparer strøm på iPhones. Herefter kørte vi siden videre med nyheder. Siden har på det seneste ligget to måneder uden særlige nyheder og opdateringer. Derfor så vi en mulighed i at få den solgt.

Det er på en måde en dejlig, men også ret mærkelig følelse at få solgt projekt. Man har tænkt på siden mange timer i døgnet, og man prøver konstant at optimere og gøre bedre. jeg er utrolig glad for at være kommet så langt som jeg er idag, hvor jeg kan se tilbage på det første solgte projekt. – Der kommer flere.

KategorierIkke-kategoriseret

Én kommentar til “BilligiPhone4G.dk er solgt!”

  1. Jeg synes altid det er lidt trist at sælge sine affiliate-sites. Dels fordi de har affektions værdi grundet den store mængde tid og arbejde, som der er lagt i den, og dels fordi man hurtigt bliver vant til den passive indkomst:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.