Beklager de sidste offline dage!

Jeg vil gerne starte dette indlæg med at beklage dybt overfor alle jer læsere, der stærkt følger med og læser mine indlæg. Serveren min hjemmeside ligger på, har været udsat for et hackerangreb, hvilket er skyld i at hjemmesiden ikke har virket i små 2 uger. Det er meget beklageligt, og jeg er rigtig ked af det er gået så langtsomt med at få siden reetableret.

Men men men..

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet! Mens siden har været offline, er der sket utrolig meget. Derfor glæder jeg mig til at få skrevet nogle rigtig spændende indlæg det næste stykke tid! Nu skal det ikke kun handle om mine idéer! Har du nogle idéer til indlæg? Er der nogle ting du gerne vil have svar på? Så skal du endelig komme med dem, så vil jeg super gerne lave et indlæg om det, eller skrive svaret i en mail. Skriv gerne din idé i kommentar feltet til dette indlæg!

Velkommen tilbage!

 

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.