Bøvlet at redigere i din hjemmeside? Oplev WordPress

Er du en af de mange som ikke har teknisk snilde, eller synes det der med at opdatere hjemmesider bare er vildt svært? Hvis du er en af dem, har du højst sandsynligt ikke prøvet det system, jeg bruger og laver hjemmesider i. Det er WordPress. WordPress er en af verdens mest kendte blogging systemer, men bliver i højere og højere grad brugt som alm. hjemmeside system.

WordPress systemet er et CMS system, content management system. CMS systemer findes der mange af, både til hjemmesider og webshops. Disse slags systemer er udviklet på baggrund af, at de skal være super lette at redigere i.

Når du redigere en side eller et indlæg på din hjemmeside, så er det faktisk det samme som at skrive i Word. Det er den samme måde du laver overskrifter, fed, kursiv, understreget på osv. Dette er bare en af fordelene ved at bruge et CMS system, som WordPress.

Stadig problemer med WordPress?

Husk at jeg giver en grundig begynder manual til mine kunder, der køber en hjemmeside. Med denne bliver du nemt og hurtigt bliver trænet i at lave, redigere, og opsætte hjemmesider.

Se mine priser, her!

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.