Affiliate

Affiliate hedder den markedsføringsform som nogle af mine hjemmesider er bygget op omkring. Som affiliate reklamere du for virksomheder der ønsker markedsføring. Der findes virksomheder der kun beskæftiger sig med kontakt mellem virksomheder(Annoncøren) og affiliaten (dig!). Du kan tjene mange  penge med denne markedsføringsform på mange måder!

Du kan lave en blog, hvor du skriver artikler evt. guides. Lad os sige at du har en blog om hår voks. Du har skrevet nogle artikler om voks, markedet, tips osv. Dem som læser dette kommer ofte tilbage. De affiliate reklamer du har sat ind på din hjemmeside vil nogle læsere trykke på, og evt. købe noget fra den virksomhed du reklamere for, og vupti, så har du skabt et salg.

 

Lød det meget forvirrende? Herunder ser du processen i punktform:

 

  1. Affiliaten (DIG!) vælger at bruge reklamer på sit website.[/box]
  2. En potentiel køber til produktet, kigger på affiliate hjemmesiden.[/box]
  3. Action: Den potentielle køber klikker videre gennem linket på dit website, og køber et produkt.
  4. Du har skaffet salget, du får provisionen.

Provisioner:

SALG: Nogle programmer giver 10%. Dvs. hvis du skaffer et salg til 1.000,- tjener du 100,-
LEAD: Kan være konkurrence, besøgende skal gennemføre. Svinger fra 5-100,-

Affiliate netværks:

Webgains:

Webgains har ca. 100 affiliate programmer. Det er alt fra billig hårvoks, til lead kampagner for TV3 der søger nye statister eller modeller. Webgains er det eneste affiliate netværk som udbetaler ugentligt, hvilket er meget attraktivt. Webgains kan klart anbefales!

 

 

IQmedier:

IQmedier har mange forskellige annoncer, og surveys. IQmedier kører mest med leadkampagner, som i høj grad er forbrugerundersøgelser, eller ansøgninger til fx. pengelån.

 

EuroAds:

EuroAds har kun lead kampagner, hvilket er meget attraktivt hvis du har en side med konkurrencer, spørgeskemaer eller fx. en side om lån af penge. EuroAds fungerer upåklageligt.