2012 – Det vildeste år

2012 har for mig været et af de vildeste og mest hæsblæsende år i mit liv. Jeg har endnu ikke oplevet så mange ting på kun 365 dage. Det har været et virkelig fedt år, men også hårdt på mange måder. Herunder vil du kunne læse nogle af mine oplevelser i 2012.

Opstart af 2 virksomheder

Jeg har i 2012 startet 2 virksomheder. Den ene beskæftiger sig med online markedsføring og er jdmarketing.dk. Den anden virksomhed er curso.dk, som beskæftiger sig med online kurser og online indlæring. Denne har jeg sammen med min gode ven og partner Simon Thomsen. Begge virksomheder har fået en god start, og 2013 bliver et endnu bedre og større år for disse to. Det er noget jeg ser virkelig frem til at arbejde videre med!

Student 2012

Ifærd med at åbne en flaske champagne!
Ifærd med at åbne en flaske champagne!

D. 25 Juni i år blev jeg student fra handelsgymnsiet i Fredericia. En fuldstændig fantastisk og meget stor dag. Efter 3 års slid og hårdt arbejde kunne jeg få sat studenterhuen på hovedet af min mor, og kaldte mig student. En FANTASTISK dag. Virkelig en milepæl, som også skulle vise sig at blive en sjov en af slagsen. Jeg var oppe i mundtlig dansk kl 10 denne formiddag. Jeg var ret nervøs for at trække noget gammelt dansk litteratur historie. Hvad trækker jeg? En opgave hvori jeg skal ANALYSERE Nik & Jay – Hot. WTF? Frem tilbag’ side til side, op og ned bla bla.. Ikke meget man kan få ud af sådan en tekst! Men sjovt var det 😀

Tomorrowland – Verdens største festival

Efter studentertiden og huen var blevet fejret godt og grundigt tog jeg sidst i Juli til Belgien sammen med ca. 80 andre festglade danskere til verdens største festival. Som er mange gange større end Roskilde Festival. Denne festival varede 4 dage, og der blev spiller elektronisk musik i enorme mængder. Det var virkelig en fed oplevelse. 4 dage fuld af fest, farver godt humør fra alle de 180.000 deltagende på festivallen. Helt klart ikke sidste gang jeg har deltaget i denne festival! Se et lille klip fra festivalen herunder. (Vores danske flag kan endda ses!)

Camino de Santiago – Gåtur på 850km, ALENE

JAAA! JEG GJORDE DET FANDME... Jeg harG GÅET 850kilometer på 28 dage!!!
JAAA! JEG GJORDE DET FANDME… Jeg harG GÅET 850kilometer på 28 dage!!!

En af mine absolut største oplevelser i 2012 og generelt i mit liv er min camino tur. En fuldstændig fantastisk vandre tur over pyrenæerne i Frankrig til Santiago de Compostela i Galicien i det vestlige Spanien. Aldrig før har jeg udviklet mig så hurtigt, på så mange punkter. Jeg kom virkelig helt ind under huden på mig selv. Det gør mig virkelig når man går 8-10 timer om dagen, og mellem et helt og et halvt marathon OM DAGEN hver dag i 28 dage. Vanvittigt! Jeg har mødt SÅ mange fantastiske mennesker på denne tur. Jeg har lavet 17 nye regler for mig selv, som jeg lever efter. Jeg tog denne tur for at udfordre mig selv, og for at tænke over hvordan jeg har lyst til at forme resten af mit liv. Det ved jeg nu. Jeg har aldrig været mere målbevidst end nu. Det er så fedt..

Den Kongelige Livgarde

Rekrut Donbæk
Rekrut Donbæk

D. 3 december 2012 starte jeg på endnu et kapitel i mit liv. Jeg startede som værnepligtig i Den Kongelige Livgarde på Høvelte Kaserne ved Birkerød i København.

Jeg har været der knap en måned, og jeg kan virkelig godt lide det. Vi lærer super mange ting i løbet af bare én dag, og meget af det kan jeg tage med mig videre i livet. Jeg er frivillig og har valgt at tage disse 8 måneder i Forsvaret for at udvikle og udfordre mig selv, hvilket jeg føler jeg bliver. Så det er jeg rigtig glad for. Jeg er super glad for at være der. Fra December til April er jeg i den grønne tjeneste på Høvelte Kaserne, og fra April til Juli kommer jeg ind i Vagtkompagniet på Gothersgade i København, hvor jeg skal gøre tjeneste ved de Kongelige slotter og palæer. Det bliver fantastisk!

Netværk

2012 blev også året hvor jeg fik en masse nye bekendtskaber, og en masse nye personer i mit netværk. Det har været et fantastisk år, og jeg har virkelig mødt mange nye skarpe hovedet, hvilket er super fedt. Jeg glæder mig meget til at snakke meget mere med jer alle sammen næste år.

TAK FOR ÅRET DER GIK. DET HAR VÆRET ET VIRKELIG GIVENÅR ÅR PÅ MANGE PUNKTER. HIGHFIVE ALLE SAMMEN. GUD BEVARE DRONNINGEN OG SØENS FOLK 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.