2011 – Året der gik

Endnu et år er nu gået, og om lidt over et døgn skriver vi d. 1. Januar 2012.

2011 har været et fuldstændig fantastisk år! I august startede jeg på 3. år på handelsgymnasiet som er det sidste af i alt 3 år, og for pokker jeg glæder mig til at være færdig! 2011 har været året hvor der er sket virkelig mange nye ting! Jeg var bla. til session hvor jeg har fået en plads i den Kongelige Livgarde fra December 2012 i 8 måneder, hvor af de fire af dem skal tilbringes på Amalienborg, FEDT! 😉

2011 var også året hvor der blev sat turbo på mine fremtidsplaner i såvel Livgarden men også omkring fremtiden for jeg selv som iværksætter. Dem som kender mig ved det er det bedste jeg overhovedet ved. At skabe noget som kan gøre en forskel/hjælpe andre! YEAH.

Jeg har arbejdet på en idé siden sommerferien som nu er blevet mere og mere konkret, som min fremtidige virksomhed (Som faktisk er ved at blive stiftet nu 😉 ) skal beskæftige sig med. Det handler om et online sted, hvor du kan udvide dine kompetencer og specielt online kompetencer. Helt præcist er det online kurser, indenfor div. online ting. Det første kursus har jeg selv lavet, og de fremtidige bliver lavet af eksperter på områderne. Det bliver fuldstændig fantastisk, og jeg kan ikke vente med at hamre på Launch knappen! Hvis du er interesseret kan du følge med på Curso.dk (hvor du faktisk kan vinde et af vore kurser!)

Alt i alt har 2011 været et FANTASTISK år med super mange nye ting, og der er virkelig sat skub og ord på fremtiden!

2012 – Hvad skal der ske?

2012 bliver minimum ligeså spændende som det forgangne år! Hvis ikke mere! 2012 er året hvor jeg skal nå sparke min virksomhed og Curso igang, og året hvor jeg afslutter handelgymnasiet, og til December skal aftage min værnepligt ved den Kongelige Livgarde i København.

Jeg håber ihvertfald at dit 2011 har været ligeså fantastisk som mit!

GODT NYTÅR, CHAMPS!

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.