Ønsker du en speciel forside i WP?

Ønsker du heller ikke at forsiden på dit WordPress site bare skal være de seneste indlæg?

Der findes en funktion i WordPress der gør at du helt selv kan bestemme hvilken forside du vil have. Det er meget brugbart hvis du fx. laver affiliate sider og skal have priserne forest, eller hvis du selv har sat en side op, som er en forside mere værdig end bare de seneste indlæg. Ydermere kan du også selv bestemme hvilken side der skal være til blogindlæg. Dvs. du bare kan lave en side der hedder “Forside” og en der hedder “Blog” eller noget helt andet.

Du starter med at gå ind på menu punktet læsning/reading under indstillinger/settings, resten kan du se hvordan du gør på billedet herunder:

Jonas Donbæk
SEO Specialist ➔ Jeg omsætter data til organisk synlighed
Min passion er at skabe organiske resultater for kunder baseret på data. Data, der kan vise de bedste områder at optimere et website på. Dette gør jeg med mine års erfaring med søgemaskiner, programmering kombineret med mine studier i kommunikations-strategier.

Jeg bruger en stor del af min tid på at holde mig opdateret vedrørende relevante nyheder i forhold til mine kompetencer og viden om søgemaskiner.

Generelt er mit fokus altid at blive bedre til det jeg gør, step-by-step hver eneste dag. Jeg arbejder til dagligt som SEO specialist ved s360 A/S i Aarhus.

Kontakt:
[email protected]
24 66 52 99

KategorierIkke-kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.